Hoe lang is het vliegen naar Tenerife

28/06/2024
|
54
Waldo Taekema
Waldo Taekema
28/06/2024

Een van de tropische vaak bezochte Canarische eilanden, is ongetwijfeld Tenerife. We kunnen ons dan ook goed voorstellen dat je uitkijkt naar deze reis. Het minst leuke aan iedere vakantie is uiteraard het uren wachten in het vliegtuig. Nu zal jij je afvragen hoe lang het vliegen is naar Tenerife. Vanuit Nederland verschilt de vliegtijd tussen 4 uur en 20 minuten en 4 uur en 50 minuten. We zullen in deze blog toelichten welke vliegmogelijkheden er zijn. Dan kun je zelf het beste bepalen vanaf welke luchthaven je moet vertrekken. Zo hoef je niet te lang te wachten voordat je je in dit tropische paradijs waant.

Hoe lang is het vliegen naar Tenerife?

  • Van Amsterdam naar Tenerife is de vliegtijd 4 uur en 20 minuten
  • Van Eindhoven naar Tenerife is de vliegtijd 4 uur en 40 minuten
  • Van Brussel naar Tenerife is de vliegtijd 4 uur en 40 minuten
  • Van Düsseldorf naar Tenerife is de vliegtijd 4 uur en 50 minuten

Hoe lang is het vliegen naar Tenerife vanuit Nederland

Vlieg je vanuit Nederland naar Tenerife? Dan is het allereerst mogelijk om vanuit hartje Amsterdam te vliegen. De vliegtijd vanuit Amsterdam naar Tenerife, mits je een rechtstreekse vlucht hebt is 4 uur en 20 minuten. Over het algemeen zijn de meeste vluchten vanuit Amsterdam naar Tenerife rechtstreeks. Houd er dus rekening mee dat als je geen rechtstreekse vlucht boekt vanuit Amsterdam, de vliegduur langer is.

Voor de Brabanders en Limburgers onder ons is Eindhoven als vertrekbestemming enorm gunstig, ook als je naar Mallorca vliegt. Gelukkig maar ook dat het mogelijk is om vanuit Eindhoven te vliegen naar Tenerife! Hoe lang is het dan vliegen naar Tenerife vanuit Eindhoven? Hiervoor kun je het beste uitgaan van een gemiddelde vliegtijd van 4 uur en 40 minuten.  Je bent dus hoe dan ook nooit langer dan 5 uur onderweg naar Tenerife!

Praktische informatie voor de reis naar Tenerife

Tijdsverschil

Wellicht is het handig om te weten dat het tijdsverschil tussen Tenerife en Nederland slechts één uur is. Houd hier dus rekening mee bij het plannen van activiteiten en wellicht bel gesprekken naar je thuishaven in Nederland.

Afstand

De hemelsbrede afstand tussen Nederland en Tenerife is 3213 kilometer.  De daadwerkelijke vliegtijd kan variëren afhankelijk van de route en eventuele tussenlandingen.

Het beste seizoen om naar Tenerife te reizen

Om van het lekkere tropische weer, landgebied, strand, zee en vulkanen te genieten, is het belangrijk om te weten wat het beste seizoen hiervoor is. Je kunt ervan uitgaan dat het weer over het algemeen altijd aangenaam is. Het komt namelijk nauwelijks voor dat het in Tenerife kouder dan 20 graden is. In de warmere zomermaanden lopen temperaturen hoog op tot wel boven de 30 graden.

Als jij dus een echte activiteitenplanner bent, raden we het aan om het eiland vóór het hoogseizoen te boeken. Zo blijf je weg van alle drukte en kun je genieten van deze activiteiten zonder bij wijze van in een heteluchtoven te hoeven lopen. Hoe warm is het dan? Van april tot juni geldt er een gemiddelde temperatuur van 22 graden, waarbij juni de warmste maand is.

Hoe lang...  Hoe lang van tevoren bereid je je voor op een bruiloft?

Tot slot is het ook een advies om tijdens de Nederlandse koude wintermaanden te ontsnappen naar het warme klimaat. Vanaf de maand oktober tot en met december geniet je namelijk nog steeds van een gemiddelde temperatuur van 25 graden. Grijp dus de kans om jezelf volledig onder te dompelen in de prachtige cultuur van dit tropische paradijs. Binnen maximaal 5 uur ben je er al en geniet je het hele jaar door van warm weer! Wil je meer te weten komen over andere vliegtijden naar bestemmingen in Spanje? Bekijk dan ook een hoe lang het vliegen is naar Ibiza!

Recent

Hoe lang gaat een schuifpui mee?

19/07/2024

Hoe lang is het vliegen naar Bonaire?

12/07/2024

Hoe lang gaat een tapijt mee?

08/07/2024

Hoe lang is een darm?

04/07/2024

Hoe lang blijven digitale bestanden online?

04/07/2024

Meer in deze categorie

Hoe lang is het vliegen naar Mallorca

|
,

Hoe lang duurt het om een auto te slopen?

|

Hoe lang is het vliegen naar Turkije?

|

Hoe lang is het vliegen naar Bangkok?

|
© Copyright Hoe lang 2024

Onderdeel van De Betekenis Fabriek

hello world!