Over ons

Hoe-lang.nl is het online platform voor de leukste lange weetjes en feitjes. Wij hopen iedereen te kunnen informeren die een vraag heeft over de lengte van Mensen, Dieren, Sporten, Financiën of andere gerelateerde onderwerpen.

Hoe lang is de chinese muur? Hoe lang duurt een operatie gemiddeld? Of hoe lang duurt Corona nog? Dit zijn allemaal vragen die we hebben onderzocht voor jouw zodat je altijd de meest relevante kennis hebt met betrekking tot de lengte van diverse onderwerpen. Heb je interesse om samen te werken met ons? Neem dan vooral contact met ons op voor de samenwerkingsmogelijkhedenThis is a block of text. Double-click this text to edit it.

Waldo Taekema

Mijn naam is Waldo Taekema en ik kan met trots vertellen dat ik hou van willekeurige feitjes! Zo erg zelfs, dat ik op een gegeven moment ben begonnen met het bijwerken en schrijven van Wikipedia-pagina's. Heel vaak zag ik vragen langskomen als ‘hoe lang is de Nederlandse grens?’ en ‘hoe lang moet je rijst koken?’, op een gegeven moment ben ik gaan kijken of het mogelijk was om hier gewoon een website van te maken. En zie daar: de geboorte van Hoe-lang.nl! Welkom en veel plezier met al het nieuws wat je leert!
Artikelen van Waldo
© Copyright Hoe lang 2023

Onderdeel van De Betekenis Fabriek

hello world!