Hoe lang kun je met meubels doen?

03/11/2022
|
185
Mathias Molenberg
Mathias Molenberg
03/11/2022

Als je net een nieuwe bank hebt gekocht wil je natuurlijk dat deze in goede staat blijft. De bank is natuurlijk de eyecatcher van je woonkamer. Daarom is het belangrijk dat je bank en meubels goed schoon blijven. Je bank moet waarschijnlijk veel doorstaan, zoals kinderen die erop spelen of eten, honden of katten die graag bij je op de bank liggen en de vele keren dat je lekker op de bank wilt ploffen.  In dit artikel kom je te weten hoe je ervoor kunt zorgen dat je je bank netjes houdt.

suède bank schoonmaken met stoomreiniger

Suède bank reinigen

Een suède bank is een echte eyecatcher in je woonkamer. Helaas wordt deze wel snel vet en vuil. De bank blijft alleen mooi als je de bank goed onderhoudt. Als je de bank goed bijhoudt wordt hij minder snel vet of vuil. Je kunt de suède bank schoonmaken met een stoomreiniger. Dit kun je zelf doen, of door een bedrijf. Je kunt de bank ook borstelen met een suède borstel, hierdoor gaat het leer weer glanzen. Zo houd je je Suède bank netjes en kun je er lang van genieten.

Stoffen bank reinigen

Veel mensen hebben een stoffen bank. Deze is goedkoop en makkelijk te onderhouden.  Je kunt de stoffen bank met groene zeep schoonmaken. Groene zeep is een makkelijk schoonmaakmiddel en heeft iedereen wel in huis. Maak een schoonmaakdoek een beetje nat en doe er wat groene zeep op, op deze manier kun je gemakkelijk vlekken verwijderen. Maak de bank hierna wel goed droog, zo voorkom je strepen op de bank.

Leren bank reinigen

Leer is een makkelijk te onderhouden materiaal. Je kunt er gewoon met een doekje overheen vegen en dan is de bank al schoon. Voor deze bank hoef je niet al je schoonmaak spullen uit de kast te trekken. Kortom een leren bank is makkelijk om schoon te houden.

Dit waren ze dan de beste tips om je bank te reinigen. Met deze tips voorkom je vieze vlekken en nare geurtjes. Als je je bank goed onderhoud, gaat de bank langer mee en hoef je niet ieder jaar een nieuwe bank te kopen. Vond je dit artikel leuk om te lezen? Lees dan over hoe lang een BBQ meegaat. Of ons artikel over hoe lang een ledlamp meegaat.

Hoe lang...  Hoe lang duurt sportvasten?

Recent

Hoe lang is de A2?

17/11/2023

Hoe lang duurt een afspraak bij een notaris?

16/11/2023

Hoe lang moet je wachten voordat je een auto mag huren?

15/11/2023

Hoelang hebben spieren nodig om te herstellen?

14/11/2023

Hoe lang gaat een slot mee?

08/11/2023

Meer in deze categorie

Hoelang hebben spieren nodig om te herstellen?

|
,

Hoelang moet ik mijn telefoon opladen?

|
, ,

Hoe lang duurt het zetten van nagels?

|

Hoe lang duurt het om te ontspullen?

|
, ,
© Copyright Hoe lang 2023

Onderdeel van De Betekenis Fabriek

hello world!