Hoe lang kun je met meubels doen?

03/11/2022
|
347
Waldo Taekema
Waldo Taekema
03/11/2022

Als je net een nieuwe bank hebt gekocht wil je natuurlijk dat deze in goede staat blijft. De bank is natuurlijk de eyecatcher van je woonkamer. Daarom is het belangrijk dat je bank en meubels goed schoon blijven. Je bank moet waarschijnlijk veel doorstaan, zoals kinderen die erop spelen of eten, honden of katten die graag bij je op de bank liggen en de vele keren dat je lekker op de bank wilt ploffen.  In dit artikel kom je te weten hoe je ervoor kunt zorgen dat je je bank netjes houdt.

suède bank schoonmaken met stoomreiniger

Suède bank reinigen

Een suède bank is een echte eyecatcher in je woonkamer. Helaas wordt deze wel snel vet en vuil. De bank blijft alleen mooi als je de bank goed onderhoudt. Als je de bank goed bijhoudt wordt hij minder snel vet of vuil. Je kunt de suède bank schoonmaken met een stoomreiniger. Dit kun je zelf doen, of door een bedrijf. Je kunt de bank ook borstelen met een suède borstel, hierdoor gaat het leer weer glanzen. Zo houd je je Suède bank netjes en kun je er lang van genieten.

Stoffen bank reinigen

Veel mensen hebben een stoffen bank. Deze is goedkoop en makkelijk te onderhouden.  Je kunt de stoffen bank met groene zeep schoonmaken. Groene zeep is een makkelijk schoonmaakmiddel en heeft iedereen wel in huis. Maak een schoonmaakdoek een beetje nat en doe er wat groene zeep op, op deze manier kun je gemakkelijk vlekken verwijderen. Maak de bank hierna wel goed droog, zo voorkom je strepen op de bank.

Leren bank reinigen

Leer is een makkelijk te onderhouden materiaal. Je kunt er gewoon met een doekje overheen vegen en dan is de bank al schoon. Voor deze bank hoef je niet al je schoonmaak spullen uit de kast te trekken. Kortom een leren bank is makkelijk om schoon te houden.

Dit waren ze dan de beste tips om je bank te reinigen. Met deze tips voorkom je vieze vlekken en nare geurtjes. Als je je bank goed onderhoud, gaat de bank langer mee en hoef je niet ieder jaar een nieuwe bank te kopen. Vond je dit artikel leuk om te lezen? Lees dan over hoe lang een BBQ meegaat. Of ons artikel over hoe lang een ledlamp meegaat.

Hoe lang...  Hoe lang is het rijden naar de Ardennen?

Recent

Hoe lang gaat een schuifpui mee?

19/07/2024

Hoe lang is het vliegen naar Bonaire?

12/07/2024

Hoe lang gaat een tapijt mee?

08/07/2024

Hoe lang is een darm?

04/07/2024

Hoe lang blijven digitale bestanden online?

04/07/2024

Meer in deze categorie

Hoelang schoonmaken niet hoeft!

|

Hoe lang duurt het voordat je haar terug groeit en hoe versnel je het?

|

Hoelang duurt het herstel van een burn-out?

|

Hoelang gaat een keuken mee

|
,
© Copyright Hoe lang 2024

Onderdeel van De Betekenis Fabriek

hello world!